Gjesteboken til Rjukan lag av Norske Redningshunder

Velkommen til Rjukan lag sin gjestebok! Legg gjerne igjen en hilsen.


Navn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 2 3 [ 4 ] 5 6 Neste»

Fredag 07.07.2006 08:08:21

Navn: Eva-Lotta
E-post: induz18@hotmail.com

Beskjed:
Hej!
Fick er hemsideadress av Eva på Everotts kennel. Ska köpa en digiatkamera och Eva tyckte att jag skulle titta på de bilder som togs hos dem på kenneln med en väldigt bra kamera. Jag håller med, det var många fina bilder att titta på.


En väldigt fin hemsida med mycket intressant att läsa var det också. Stort Lycka Till med Loke!


Hälsningar
Eva-Lotta i Stockholm

Onsdag 05.07.2006 12:49:15

Navn: Svanhild
E-post: ssw@baerum.kommune.no

Beskjed:
Hei alle i laget.
Gratulerer med ny hvalp Finn Arild. Tenker det er moeo nå framover å se hvordan han utvikler seg. Lykke til .Titta litt på bilder fra samlinger og ser at gamlejentene holder koken , tenker spesielt på Borgny og Astri. God Sommer til alle sammen.:D

Tirsdag 27.06.2006 17:33:53

Navn: Kennel Bardlands
E-post: kennelbardlands@telia.co m

Beskjed:
Hej Finn-Arild!
Vi vill önska dig lycka till Loke, vi vet ju att han har hamnast i de bästa händer. Här på kenneln har vi också en L-kull och däribland finns Bardlands Loke som nu är 4 veckor gammal. Kanske de två "Lokarna" får träffas någon gång i framtiden, det vore kul.
Riesenhälsningar från Nunne och Lars-Anders

Lørdag 24.06.2006 13:26:20

Navn: Marie
E-post: waldweilers@telia.com

Beskjed:
Grattis till valpen!! Loke är en härlig kille. Jag har ju träffat honom några gånger och han har utmärkt sig hela tiden. Har själv hund från Everotts, Birk från deras B-kull, en härlig 6 år gammal gosse. Är såååå nöjd med honom.
LYCKA TILL!!!
(Vilken fin hemsida)

Kommentar:
Hei Marie ! Det en hyggelig medling, og morsomt å se at siden våres slår ann utover norges grenser :-) Ja vi er glade for at det endelig er en hund i familien igjen. og Loke virker som en meget stødig herremann. Han har en god evne til å kombinere lek og ro. Besøk oss gjerne igjen på hjemmesiden, den blir oppdatert relativt ofte. Mvh Finn-Arild, Ingelin og Loke

Tirsdag 30.05.2006 09:34:10

Navn: Svanhild
E-post: svanhild.stein.westby@ba erum.kommune.no

Beskjed:
Vært inne å lest litt siste nytt idag. Litt stille i morgentimen.Etter en påske med mye frustrasjon og trist forå ikke være i tjenesten lenger så følger jeg litt med.Jeg må innrømme det var tøfft å stå å se på raset i påsken og visste at jeg ikke kunne stille opp.Når en har holdt på med dette så lenge så er det vandkelig å ikke få følelser for denne type redning. Jeg var glad jeg hadde solbriller på for innunder de var det vått , men slik er livet en tar avgjørelser og dagen etter var livet verdt å leve igjen. Ser at du Finn Arild er klar for ny hvalp og det er fint for laget at du nå er klar igjen. Noen nydelige bilder av de , men jeg synes de er skumle når de er store......neida . Lykke til iallefall til alle dere der oppe . Håper at Telma til Astri er helt frisk igjen.;)

Kommentar:
Hei Svanhild

Ja jeg kan skjønne at det er vanskelig å se på, man skal ikke ha vært lenge i dette gamet før man blir som en gamle sirkushester når man må stå på sidelinjen å se på. Du skal alikevel huske på at man aldri mister den kompetanse man har opparbeidet seg. Selv om man går over til noe annet, kan man fremdeles bidra med erfaring og kunnskap, jeg føler det ofte blir glemt og noen ganger nedprioritert av andre rundt oss. Du skal se tilbake med glede og stolthet på det du har bidratt med som hundefører i NRH, og så se fremover på hvilke oppgaver du har stor kompetanse på og kan hjelpe oss videre med. Ikke glem sirkushesten i deg, den er viktig å ha med :-) Det er veldig hyggelig at du er innom siden våres så ofte :-) Og ja! Jeg gleder meg som en unge til å få valp !!!! Finn-Arild

Tirsdag 30.05.2006 09:24:49

Navn: Svanhild
E-post: svanhild.stein.westby@ba erum.kommune.no

Beskjed:
Væer inne å lest på sida idag og det er med glede jeg ser at du Finn Arild har bestemt deg for ny hund . Mange fine bilder av de små , men du verden så skumle de ser ut når de blir store.....Nei da , det er hver sin smak .Håper du lykkes igjen og hils til alle på laget. Dere er flinke selv om dere er få.:) ;)

Torsdag 23.03.2006 21:59:25

Navn: Elin Tverberg
E-post: rut-oe@online.no

Beskjed:
Hei.
Har for første gang vært på siden deres for å se de omtalte snøskredet forrige søndag. Fikk tips av lillebror Bjørn Tverberg om å se hva som hadde skjedd. Håper dere ikke få flere av disse opplevelsene i fremtiden. Håper jeg får mulighet til å se en av deres treninger en gang når jeg er oppe i Tinn på besøk. Hisen Elin:)

Kommentar:
Hei Elin
For å si det sånn, jeg som leder i Rjukan lag har som formål å få alle hjem til middag etter endt trening :-) Det er godt at dette også gikk i orden forrige søndag. Du har herved en stående invitasjon til å bli med oss på trening når du er hjemme i Tinn. Det er veldig interessant, men ikke alle treningene er like spenningsfyllt ;-) Og godt er det . Mvh Finn-Arild Bystrøm

Onsdag 08.03.2006 16:48:40

Navn: en

Beskjed:
heii .. bra siie dah ,, eller fant ikke såå mye her dah men .. bar får detr hehe:D .. hakke noe mere åå sii ..

Onsdag 08.03.2006 15:01:35

Navn: Svanhild Stein Westby
E-post: svanhild.stein.westby@ba erum.kommune.no

Beskjed:
Hei alle i laget som jeg kjenner.
I år blir det en rar påske da jeg ikke skal ha beredskap sammen med dere. Jeg har tatt min hund av lista nå fordi jeg hadde ikke noe motivasjon lenger til å holde på.Synd for min lille Emil som er i lavinemodus alikevel. Men jeg skal til Kvitevatn alikevel så jeg håper det blir muligheter for å trene med Astrid og gjengen.Når jeg skriver dette så får jeg en liten klomp i magan.Det er litt rart etter så mange år, men det går over igjen. Men vi er mye ute på ski han Emil og ho mor.Jeg er ofte inne på siden deres og den er så fin , så du har gjorte en god jobb her Finn Arild og hils så mye til alle jeg kjenner.;) ;) ;)

Tirsdag 14.02.2006 21:34:22

Navn: Terje Scott
E-post: webmaster@berner-sennen. no

Beskjed:
Hei,


Veldig spennende å høre om bernerjenta fra Kari som er godkjent redningshund i flere kategorier. Jeg er redaktør av medlemsbladet for avdeling Asker og Bærum, og har veldig lyst til å bruke noen bilder og teksten som tidligere er skrevet om den dyktige jenta. Blir veldig glad hvis jeg får lov.
vennlig hilsen
terje:) :) :)

Kommentar:
Hei Terje
Bruk av bilder er ingen problem, må bare klarere det med Marit først. Ta kontakt med meg på post@rjukanlag.no så fikser vi det. bildene som ligger ute på nettet har for dårlig oppløsning til å benyttes i et blad, men vi har jo orginalene :-) Finn-Arild Bystrøm