Doodle Bugs Mimreklubb

Velkommen til vår gjestebok! Legg gjerne igjen en hilsen.

Navn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 [ 2 ] 3 ... 10 11 Neste»

Tirsdag 26.03.2013 11:33:14

Navn: Sverre Lyngås
E-post: slyngaas@online. no

Beskjed:
Påsketiden er herlig. Sitter på terrassen i stekende sol (dog litt kjølig luft) nyter kaffe og nystekte boller og fra reisegrammofonen lyder, ja selvsagt; Doodle Bugs, denne gang på singler. Det er mimring det. Ha en god påske alle sammen.

Tirsdag 19.03.2013 09:29:22

Navn: Sverre Lyngås
E-post: slyngaas@online. no

Beskjed:
Hipp hurra for Doodle Bugs. Selv om bandet nå er lagt ned kan vi jo nyte deres flotte innspillinger både på vinyl, tape og cd. Det er vel nå klubben kanskje kan komme til sin rett; mimreklubb. Selv om jeg kun har en eneste liveopptreden i min Doodle Bugs-"karriere" som publikumer, er jeg utrolig stolt av å ha fått delta på denne. Dere må gjerne komme med historiske glimt fra deres tidligere karriere og ikke minst nå etter et par-tre hektiske år med to nye og et samlealbum. Dette står det respekt av på det som viste seg å være på tampen av en lang og innholdsrik bandkarriere. Hva med noen avisutklipp fra Elverumfesten, plateslipp og ikke minst Ferøyene. Del det gjerne med oss.

Fredag 14.12.2012 09:58:02

Navn: Hans Petter
E-post: h-pettbe@online. no

Beskjed:
Hei Åge
Velkommen etter,ja det finnes andre ting i live en å stå på ei scene
helg etter helg år etter år!En blir ikke yngre med åra heller.Lykke til med ditt "nye" liv , vi får leve på minner,og dem er det mange av Åge! En riktig GOD JUL til deg og dine. mvh.Hans Petter

Torsdag 13.12.2012 17:51:24

Navn: Sverre Lyngås
E-post: slyngaas@online. no

Beskjed:
Akk ja, nå er tydeligvis en viktig beslutning tatt i DB, nå legger de opp, for godt.
Dette var en veldig trist melding å få, men en må respektere, selvfølgelig alder, men helsen er det viktigste. Ta vare på dere selv, vi fans skal kose oss med deres musikk både fra seksti- og sytti-tallet og oppover til og med 2012. Takk for mange hyggelige stunder ved radio og ved platespilleren, og så fikk jeg oppleve dere "live" på Elverum, og det står nå enda høyere (om mulig) i kurs for meg. Nå skal jeg nyte det lånte mediet og nyte det i fulle drag så lenge jeg kan. Igjen; TUSEN TAKK for innsatsen. mvh. Sverre L.

Søndag 28.10.2012 23:05:44

Navn: Sverre Lyngås
E-post: slyngaas@onlne.n o

Beskjed:
Hei Roar!
Du har rett i det at DB hadde en buss som det i alle fall sto "Ormen Lange" på. På coveret av "Piken fra Torshavn/Vil du bli med på fisketur Pernille", Norartist NART 0041, stor det malt navnet du henviser til, med en "orm" gjennomgående i navnet, dog sees jo bare hode og hale da navnet dekker resten. Dette er malt oppe på krummingen av bussens tak, over vinduene, mens Doodle-Bugs Elverum står på bussen side, undervinduene, men om bussen heter dette eller om den heter "Jossefin" som i alle fall en av bussene til bandet het, vet jeg ikke.

Fredag 19.10.2012 03:21:06

Navn: Roar Braathen
E-post: roar.braathen@gm ail.com

Beskjed:
Hei
Jeg mener og huske, at Doodle Bugs i sin tid,hadde en buss som het Ormen Lange, erdette riktig?
Mvh
Roar Braathen

Mandag 01.10.2012 15:22:09

Navn: Sverre Lyngås
E-post: slyngaas@online. no

Beskjed:
Takk for videotipsene. Gleder meg over alle Doodle Bugs ting som kommer ut. Ryktene sier at disse to kommer på neste jukebox-DVD. Bra med spredning av god musikk og hyggelige bilder.
:musikk3:

Søndag 30.09.2012 19:51:39

Navn: Kjetil Nordfjeld
E-post: kjetil.nordfjeld @gmail.com

Beskjed:
2 nye videoer fra Doodle Bugs ligger nå på youtube!

Søndag 23.09.2012 14:36:03

Navn: Sverre Lyngås
E-post: skyngaas@online. no

Beskjed:
Hei igjen.
Takk for et kjempehyggelig besøk, Arild og Gudrun. Dette ga meg utrolig mye. Alltid litt gøy å prate musikk utenom dansegallaer, dansekvelder og konserter. Massevis med god påfyll av Doodle Bugs informasjon. rre L.:musikk2: Kjempeartig.
mvh
Sve

Torsdag 13.09.2012 00:17:52

Navn: Jógvan Elias á Løgmansbø
E-post: jelporte@kallnet .fo

Beskjed:
hey.eg har altid lytted til dere,fra første gang at i var på Færøerne.jeg er fra Midvåg,og husker meget tydelig da i var i Losjen på Sandavåg,første gang i var her.jeg var ca.12 år og stod udenfor Losjen og lyttede,med stor beundring.jeg spillede guittar som 7 årig,og spiller endnu.Vi er 5 søskende,som har gitt ut kasettebånd i 1991 og 1992 og siden en cd senere.det er sømands musik.Nu kommer i til Torshavn den 29.sep.og jeg har fått bilett av Andras i AB.jeg var også i dans siste år i var her.det var kjæmpe fint.Jeg kan de fleste av de gamle sangene udenad.Hvad siger i til at eg tar en sang på senen sammen med dere.?det ville være mitt livs oplevelse.Kansje.Jeg sidder her alene ned ved stranden.eller Suderø.eller Anna Johanna fra Vestmanna.Lad mig høre fra jer.ring 217802.eller skriv.Gleder mig at høre dere.hilsen.JEáL