Knaben Fjellhest sin Gjestebok

Velkommen til Knaben Fjellhest sin gjestebok. Her er du hjertelig velkommen til å legge igjen en liten hilsen, eventuelt med ditt inntrykk etter å ha vert på tur med oss. :)

Navn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 2 ... 10 [ 11 ] 12 Neste»

Tirsdag 04.09.2012 20:56:15

Navn: Mathea
E-post: mathea@vabb.no

Beskjed:
Hei . jeg lurte bare på hvordan man får såne knaben fjellhest gensere for har sett noen som har såne:)
Vil også bare si at knaben fjellhest er kjempe kul klubb :)

Onsdag 04.07.2012 15:26:05

Navn: Inge Løland
E-post: inge.loland@gmai l.com

Beskjed:
Hei. Sammen med min yngste datter, Maren på 14 år reiste vi til Knaben med blandete følelser. Pulsen steg betraktelig da jeg så hestene stå klar nede ved stølen. Et veldig regnvær med tordenbyger i løpet av natten gjorde at skyene hang tungt over Knaben. Jeg kjente at jeg var et godt stykke utenfor komfortsonen min. Maren bare smilte og synes at dette var helt OK, selv om ride erfaringen hennes var 1 time sammen med en venninne som har hest.
Etter ca 15-20 minutter så kjenner jeg at kroppen klarer å følge hestens bevegelser og jeg klarer faktisk å slappe av. Dette var jo gøy. Vel oppe ved Bergetjørn rigger vi oss til med litt mat og kos i gapahuken. Vi prøver fiskelykken med stang, men gir opp. Litt kald vind ødelegger for kosen. Vi padler i kano og tar med oss garn for å sjekke dennen måten å fiske på. Været blir desverre ikke så mye bedre på denne turen, emn vi får med oss en kjekk spasertur opp til de gamle gruvene på ettermiddagen. På kvelden sørger Kristine for å holde historiefortellingen aktiv. Vi våkner til ganske kaldt vær med lavt skydekke. Faktisk så lavt at det kan kalles tåke. Veldig dårlig sikt gjør det jo ekstra spennendes å padle ut i kano for å trekke garn. Disse var fylt med fin fisk. 16 stk på ca et halvt kilo hver ble halt opp. Det ble stekt fisk til frokost for de som ville. Ellers disket Sandra opp med egg og bacon. Noe som falt bedre i smak hos Maren enn fisken. Turen hjem gav oss begrenset sikt til å nyte den flotte naturen, men det åpnet seg opp når vi nærmet oss Knaben igjen. Da kjentes det at vi hadde ridd på hest. Alle de mulige sittepunktene i baken var brukt opp og det var ganske ømt i nedoverbakkene. Vel tilbake er det klart at 3 til 4 timer på hest var nok for en som aldri har ridd før. Dette var en annerledes tur på fjellet som jeg og Maren var enige om at vi ikke ville vært foruten. Tusen takk til Sandra og Kristine for en minnerik og flott tur. Hilsen Inge og Maren Løland

Onsdag 25.04.2012 18:13:43

Navn: Benedicthe
E-post: angel27@hotmail. no

Beskjed:
hei. håper at de får til turer på heste ryggen i år også. dette virker veldig spennende og håper å få vært med på en av turene. håper mange vil være me om d blir tur i sommer .

Lørdag 03.12.2011 15:57:21

Navn: Cecilie
E-post: cili_Er96@hotmai l.com

Beskjed:
Ønsker å sette verdens beste shettis ut på helfòr for ca. 1 år om de rette personene dukker opp. Finnkoden er: 32104086 :)

Mandag 18.10.2010 15:20:35

Navn: Conny Hansen
E-post: connyhansen@sol. dk

Beskjed:
Hej Sandra.
Tak for en dejlig tur i højderne i sommer sammen med dig og en tysk pige.
I denne weekend har jeg været på tur med min hest ca 50 km herfra, hvor jeg bor. Vi red 25 km lørdag i et meget smukt område, der kaldes Katrinedal. Detr er et meget smukt område med store bakker skove og søer.
Jeg håber du har haft gang i forretningen resten af sommeren.:p
Husk, hvis du kommer til Danmark, kan du få en ridetur her hos os.
Mange hilsner Conny Hansen

Tirsdag 29.06.2010 22:36:44

Navn: Laila L Vatland
E-post: lailalv@live.no

Beskjed:
Hei jenter :)
Det frister veldig å bli med på en tur må jeg si :) Må se om jeg får med meg flere og så melde på på en kort tur ;)
Klem Laila :)

Onsdag 02.06.2010 23:04:57

Navn: Solveig Espedal
E-post: s.esped@online.n o

Beskjed:
Hei Sandra!
Fantastisk fin vogn til 2spann.
Gleder meg til å se den i bruk til brullupskjøring:)
Åsså veldig gildt å se bilder fra turen til Salmeli i fjor sommer. Fantastisk mange fine bilder om en minnerik tur. Lykke til med en ny sommer i fjellet. Møtes vi til dyst på Gyland i juli? Hilsen Solveig

Onsdag 10.03.2010 10:34:14

Navn: Ragnhild Jonsson
E-post: rajonss@online.n o

Beskjed:
kjære Sandra!håper det går bra med hobber!tenker på om han får sove uten senga si.kanskje du sender info og bilde,når du har anledning.blir med på tur i juni med kirsi og rebecca.gleder meg.Klem

Onsdag 16.09.2009 22:09:20

Navn: Sandra
E-post: Sandra@knabenfje llhest.no

Beskjed:
Heisann Kristine!!!
Så koselig å høre fra deg!
Du har ikke fått med mailadressa di her i gjesteboken så du får sende meg en mail på nettside mailen!!
Klem Sandra:)

Tirsdag 15.09.2009 04:22:10

Navn: Kristine Knaben

Beskjed:
HEIJA! <3 er kommet til Australia naa og har hengt opp det fine bilde. Herlig sommer med hestene de er saaaaaaaaa dejlige! o.o


hils til alle og spesielt Texas


P.S har mistet e-mailene deres tror jeg... skal se. men dere kan naa meg igjennom min e-post paa toppen saa derer kan sende bilder fra det nye foelet og hesten hjemme.


hilsen Kristine Knaben :) :p