Var Ande Nu!

Från Ande till Ande

Dela gärna med dig av dina tankar, åsikter och erfarenheter i denna AndeBok.

(Jag har tyvärr ingen möjlighet att ge mediala konsultationer eller spådomar i denna AndeBok - för personliga frågor av det slaget eller privatseanser är du välkommen att boka en privatkonsultation eller ringa på mitt betalnummer.)

VarAnde
NärVarAnde
Var Ande Nu!

www.VarAnde.Nu
www.jennymedium.se

Namn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 2 3 [ 4 ] 5 6 Neste»

Tirsdag 20.05.2008 15:48:13

Namn: marcus
E-post: mackeee91@hotmai l.com

Beskjed:
jag bor i 8 kilometer från enköping alltså mott västerås hållet om man kommer från stocholm men mitt namn är marcus läppemäki är det någon ålders gräns på deta eller för min som kallad bror eller bäste vän gick till andra sidan 02 så snäll kn du göra ditt bästa / en till sak är det lätt att man in bilar sej för min tjejs farfar kommer i blan till henne och i går kväll känndes det som att han petta på min fot när jag låg i sängen plus att hon sat sej i soffan där det såg ut som att han satt då och det var kalt när jag strekte ut min han har jag kännd han då eller svara så föort du kan hade bara mitt liv är andebara dikt du har också hade


Kommentar:
Hej igen Marcus,
Betr åldersgräns så tar jag inte emot någon som ännu inte fyllt 18 år. Men jag antar att din fråga avser om det finns en begränsning i tid för att nå kontakt med någon som gått över till Andevärlden – men det gör det inte. Du kan få hälsningar och budskap förmedlade från anhöriga som gått bort flera generationer tidigare.
Det tycks vara så att du har utvecklat din mediala sida en del – jag hoppas att du uppskattar det. Visst är det lätt att man "inbillar" sig att man känner av någon Ande. Det man kan göra är att träna (utvecklingskurser o d) för att lära sig skilja på vad som är vad. Kylan du kände, kan mycket väl vara att du kände av någon från Andevärlden, det är ett vanligt fenomen att känna kyla när någon från Andevärlden är närvarande.
Jag har tyvärr inget namn på något medium som finns i Enköping. Däremot har du en spiritualistisk förening i Enköping som heter Spiritualisterna i Enköping - www.spiritualisternaen koping.se - besök dem gärna när de har storseanser. Genom dem kan du säkert också få tag i något medium som finns i närheten av dig. I Sala finns en förening som kallar sig Visa Vägen - www.visavagen.com - som också håller seanser och mediala utvecklingskurser.

Jag önskar dig Lycka till och en Härlig Sommar!
/Jenny

Tirsdag 20.05.2008 13:01:39

Namn: Jenny - Var Ande Nu!

Beskjed:
Hej Marcus!
Tack för ditt inlägg i Gästboken!
Det bästa sättet att träna är att gå med i en Medial utvecklingskurs och Mediala utvecklingscirklar.
Det är väldigt individuellt hur snabbt det går att öva upp sina förmågor, somliga är väldigt ”öppna” för denna slags kommunikation redan från början, andra behöver mer träning och tid. Det är också väldigt bra att alltid fortsätta träna i ”cirklar” – även efter genomgången kurs/kurser. Det handlar delvis om att lära sig vissa tekniker som kan underlätta kommunikation, och även etiskt tänkande. Men det viktigaste är, att man arbetar med sin egen inre självutveckling. De största hindren till kommunikation med bl a Andevärlden, är i huvudsak våra egna inre blockeringar – som skapats av bl a inre, medvetna och omedvetna, rädslor. Vår uppväxt har en stor del i dessa rädslor. Mediala/Andliga Utvecklingskurser och självutveckling är alltså ”A och O”. Denna slags träning/”arbete” med sig själv är dessutom vädigt givande och balanserande i alla andra avseenden av ditt Liv, inte enbart för att söka kommunicera med Andevärlden. Så Utvecklingskurser och ständig träning – gör dig gott på alla plan.

Om du är intresserad av att själv försöka kommunicera med anhöriga på Andra Sidan rekommenderar jag dig alltså att gå Utvecklingskurser enligt ovan. Annars rekommenderar jag dig att kontakta ett medium som kan försöka hjälpa dig att få kontakt. Det bästa är att besöka mediet på plats för att i lugn och ro försöka etablera kontakten. Det är också bättre att du besöker mediet än tvärtom. Detta för du lättare ska kunna känna att inga intryck från din omgivning har kunnat påverka mediet.

Vissa medier arbetar även över telefon – men det bästa för alla parter är om du kan uppsöka mediet personligen på plats.
Jag brukar inte heller rekommendera ”Vägledningslinjer” som arbetar med betaltelefoni – som t ex min egen telefonlinje – för denna slags frågor. Den ”tickande minut-kostnaden” är ofta en stressfaktor som också kan försämra kommunikationen. Denna typ av vägledningslinjer lämpar sig bäst för någon enstaka kortare fråga. Så, vill du ha kontakt med någon på Andra Sidan så känns det ofta bättre att boka en tid (på plats alt per telefon) till en fast kostnad och i lugn och ro försöka etablera en kontakt.

Försök att hitta ett medium som är etablerat och seriöst. Det är inte alltid så lätt, dock, så det innebär att man ibland måste chansa. Om du vill kan du skicka namnet på din ort och postnr så ska jag se om jag hittar något medium i mina register som finns i närheten av där du bor. Annars kan du ju, som sagt, höra dig för med ett medium var som helst i landet om de även jobbar per telefon.

Avslutning svis vill jag också nämna, att det inte är mediet som avgör vem man får kontakt med, eller OM man får kontakt. Det är alltid de i Andevärlden som avgör det. De vet vilket budskap och från vem som personen (d v s du, i detta fall) behöver bäst. Finns det någon särskild man önskar få en hälsning från, blir det dock ofta så att det är den personen som kommer igenom – men som sagt, inte alls alltid.

Lycka till i ditt sökande efter kontakt med dina nära och kära i Andevärlden!
/Jenny
Stockholm

Tirsdag 20.05.2008 11:09:34

Namn: Jenny - Var Ande Nu!

Beskjed:
Hej Ella-stina!
Tack för ditt inlägg i min gästbok!
Du har många fördelar av att du har Andligheten som en ”naturlig del” i ditt liv, genom att din pappa också är intresserad av andlighet. Bara att ditt intresse därmed blir bejakat från dina föräldrar – är en oerhört viktig del av din andliga utveckling.


Att kommunicera med Andevärlden är mycket givande och fyllt av Kärlek. Att, genom denna förmåga vilja hjälpa andra människor som önskar få kontakt med sina anhöriga i Andevärlden, medför också ett stort ansvar – som ibland kan kännas ganska tungt. Men för dem som går in för detta helhjärtat, blir det ett ”Ansvar under Kärlek”.


Några tips på vägen:
Öva dig på att ”öppna” och ”stänga” dina chakran. Du bör inte vara ”öppen” för att kommunicera med Andevärlden ständigt och jämt, utan endast vid de tillfällen då du aktivt söker kommunikation. När du övar eller när du vill förmedla en hälsning till någon som så önskar. Är du ständigt ”öppen” dränerar du dig själv och blir mer ”förvirrad” än fokuserad.
Ge aldrig heller något budskap, eller något annat som du ”får till dig” genom din mediala sida, till någon som inte bett om det! Oavsett om du tolkat (för observera, att det är en Tolkning) det du ”fått till dig” korrekt eller inte, så vet du inte hur det påverkar personen efteråt. Det sätter fart på väldigt mycket inom personen och du vet inte i förväg hur det påverkar inre rädslor o dyl på sikt. De personer som själva ber dig att försöka förmedla något från Andevärlden – de är ofta mer ”förberedda” inombords. Tyvärr inte alltid, dock, varför det också är viktigt HUR du förmedlar det du ”fått till dig”. Med andra ord: Ansvar under Kärlek!


Lycka till på din Andliga Resa! Och Njut av den!
/Jenny

Tirsdag 20.05.2008 10:49:38

Namn: marcus
E-post: mackeee91@hotmai l.com

Beskjed:
hej hur tränar man sej för att kunna se sinna anhöriga som är andar nu snälla vill värkligen se min bäste vän eller om det finns någon som kan komma hem till mej och prata med han och fråga hur det är där

Tirsdag 20.05.2008 10:34:47

Namn: Jenny - Var Ande Nu!

Beskjed:
Hej Brittmarie!
Tack för ditt inlägg i min gästbok!
Du vet i ditt hjärta att du gör rätt – när du ”odlar” på Kärleken så gör du alltid rätt. Ha det som motto i ditt liv, att Odla på Kärleken – inte på oro och rädslor – då vet du att du alltid går den väg du är ämnad att gå.
Att du sänder Ljus och Kärlek till båda dessa män – det är ju också helt rätt, vilket du också vet inom dig.
Varje gång du sänder Ljus och Kärlek till dem (eller någon annan) så vill jag att du helst börjar (alternativt avslutar) med att sända dig själv helst dubbelt så mycket Ljus och Kärlek! Och helst varje dag. Varje förändring i ditt liv måste utgå ifrån dig själv, varje steg i på ditt Livs väg utgår alltid ifrån dig själv, allting i ditt liv utgår ifrån dig själv – varför det är så viktigt att du när ditt eget Ljus och fyller dig själv med din egen Kärlek! När du gör detta kommer du att upptäcka att det öppnar upp och sker mycket både inom och omkring dig själv! Så tillägna blommorna, Ljuset och Kärleken dig själv också.


Njut av den väg du går in på nu!
/Jenny

Tirsdag 20.05.2008 09:57:54

Namn: Ella-stina Noaksson
E-post: ella95stina@hotm ail.com

Beskjed:
Hej..
ja är en tjej med en pappa som håller på med läkekonst inom det andliga..
själv är ja en nybörgare innom andarna..
många är döda och jag har en bra kontakt med dom.

Lørdag 17.05.2008 15:33:18

Namn: Brittmarie Lindqvist
E-post: brittmariehall@h otmail.com

Beskjed:
Hej jag undrar om det har hjälpt mig och min make att sända ljus och kärlek till mannen som är hos oss han kom så långt att det höll på att bli skilsmässa mellan oss satt in friska blommor dagligen och sänt både honom och min man mycket ljus och kärlek. Nu hoppas jag när vi flyttar härifrån att jag gör rätt som följer med min make för vi vill ju inte skiljas. Tacksam för svar. MVH Brittmarie

Fredag 02.05.2008 18:03:19

Namn: maria
E-post: limateli@yahoo.s e

Beskjed:
Hejsan jag har träffat en man via nätet han är engelskman och är 4 år äldre än mig vi pratar i telefon och via nätet varje dag och vi har fattat tycke för varann och ska komma och hälsa på svaret på min fråga blir det vi två? desperat efter svar

Fredag 11.04.2008 10:16:23

Namn: carina k
E-post: carina.kagerin@b redband.net

Beskjed:
jag träffade en kille som jag inte kan släppa vid namn petri...längesen jag kände ngt för ngn på så vis...på kort tid hände mycket..nu träffas vi inte....men snääla kan ni se på om jag och petri kommer träffas igen?? pga känslor eller annat??? känns oerhört viktigt få veta???? tack på förhand...ljus kärlek.....:love11: :love10: :love10:

Torsdag 10.04.2008 08:58:16

Namn: Jennie

Beskjed:
All kärlek till Engla och alla barn som är och varit i liknande situationer!

Onsdag 09.04.2008 16:47:03

Namn: Andrea
E-post: andrea1benko@hot mail.com

Beskjed:
jag är hjärtkrossad. Jga har förlorat mannen jag älskar, han är mitt liv och jag vill leva med honom. Han har gjort slut och vi har inte haft kontakt i nästan 3 månader. han är född 780323. Kommer vi att hitta tillbaka till varandra igen? Blir vi ett par igen i framtiden?

Onsdag 09.04.2008 10:03:02

Namn: mia
E-post: solen_40@hotmail .com

Beskjed:
Hej, hur länge ska det vara jäkligt, ekonomi och hälsa.....kommer det att vända......svara mig, snälla..

Tirsdag 08.04.2008 15:21:30

Namn: Christoffer
E-post: christoffer@hotm ail.com

Beskjed:
Jag är hemligt kär i L och har alltid varit det. Kommer det någonsin bli vi två?

Tirsdag 08.04.2008 14:23:11

Namn: Pia
E-post: goa_pia@yahoo.se

Beskjed:
Hej skulle gärna vilja veta lite allmänt om mig de närmaste framtiden.
Tack
MVH Pia :D

Mandag 07.04.2008 15:26:44

Namn: tina

Beskjed:
Får alla svar ? Är det nåhon som kan svara på om ni fått svar på frågor ?


mvh tina

Mandag 07.04.2008 12:37:41

Namn: stina
E-post: kielen123@hotmai l.com

Beskjed:
Hej !
kan du se om det blir någon resa för mig i April ? Kommer jag att fortsätta med den man jag är tillsammans med ?
Mvh stina

Fredag 04.04.2008 19:40:03

Namn: nenne
E-post: byannsi@hotmail. com

Beskjed:
varför är det sådan kris mellan mig och min man? :(

Søndag 23.03.2008 18:02:30

Namn: IVETA
E-post: m_iveta@hotmail. com

Beskjed:
kan Anny visa mig den fätta vägen och sända budskap angående K och U.TACK.

Søndag 23.03.2008 16:22:11

Namn: tensy
E-post: gerdyfaltin@msn. com

Beskjed:
jag undrar om du kan se om det blir bättre i framtiden för mig mvh tensy

Onsdag 19.03.2008 13:17:10

Namn: eva
E-post: evathunman@hotma il.com

Beskjed:
mina tankar går till de små barnen som blev mördade i arboga,. Varför? gör ont i mig när jag tänker på dde små oskyldiga barnen som fick sätta livet till av en sjuk människa