Var Ande Nu!

Från Ande till Ande

Dela gärna med dig av dina tankar, åsikter och erfarenheter i denna AndeBok.

(Jag har tyvärr ingen möjlighet att ge mediala konsultationer eller spådomar i denna AndeBok - för personliga frågor av det slaget eller privatseanser är du välkommen att boka en privatkonsultation eller ringa på mitt betalnummer.)

VarAnde
NärVarAnde
Var Ande Nu!

www.VarAnde.Nu
www.jennymedium.se

Namn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 2 [ 3 ] 4 5 6 Neste»

Onsdag 12.11.2008 05:01:48

Namn: Linda
E-post: sheitana@hotmail .com

Beskjed:
Hej, har nu haft andliga besök i mitt sovrum i några nätter i rad. Det har även hänt förut men nu är det så många ggr per natt jag blir väckt av ljud , både inre och yttre, någon drar i mitt täcke fast jag är ensam med min katt som sover på en kudde med känguruskinn på på golvet. Hörde även katten nysa i rummet brevid men tände och såg att han låg här vilket jag både kände och visste innan. Har stark intuition och blir på skoj kallad för häxa av mina nära. Spår inte eller så men drömmer äkta sanndrömmar som slår in inom några dagar, Ibland har jag hunnit berätta om dem innan och folk blir lite rädda. Jag är inte rädd men de sista nätternas andliga närvaro gör mej förvirrad och sömnlös. Det är jobbigt.


Tack för en bra sida :love1: :love1: :love1:

Kommentar:
Hej Linda!
Och tack för ditt inlägg i gästboken!
Det är tydligt att någon söker din uppmärksamhet och vill framföra en hälsning eller budskap, till dig eller till någon runt omkring dig - eller "bara" visa på att h*n forftarande finns med dig.

Jag rekommenderar att du bokar en tid hos ett medium för att se om du får mer kontakt med din besökare. Se om du kan hitta något medium i närheten av där du bor. Vissa medier arbetar även per telefon (vilket jag själv gör) ifalll du inte hittar någon som finns nära dig.

Det är tydligt att du själv har utvecklat din mediala sida en del - och det kan också vara anledningen till att din besökare söker upp just dig. För de söker sig helt naturligt till dem som kan "höra/se" dem.

Beträffande drömmar så kan jag säga, att drömmar är så mycket mer än vad vi normalt tror. Vi kommunicerar alla mycket i Drömmarnas dimensioner!

Det är också bra att du inte blir rädd, för det finns ingenting att vara rädd för! Rädslan är något som skapas i vårt huvud.

Vill du få vara ifred, begär då det från din andliga besökare. Tacka för besöket och bekräfta att du "ser" dem men säg åt dem att du vill få sova på nätterna i lugn och ro.
För det mesta fungerar det bra. Det är bara om det är någon som är angelägen att få någonting sagt som de ibland inte ger sig, utan fortsätter att söka uppmärksamheten. Och som sagt, då rekommenderar jag att du besöker/ringer ett medium. Förhoppningsvis får denne kontakt med din andlige gäst.

Lycka till!
Ljus & Kärlek
/Jenny

Torsdag 06.11.2008 15:49:14

Namn: Jenny
E-post: jennyek338@hotma il.com

Beskjed:
Hej jenny!
Jag upplever ofta en närvaro" i mitt hus, tex kan jag sitta i köket o ser i ögonvrån någon som är i trädgården, händer ofta, men när jag tittar dit är det ingen där. Min man kände också hur någon strök honom över ryggen när han låg på golvet i köket o lekte med barnen. En annan gång kände han hur någon tog hans hand när han låg i sängen. Kan du se vem detta var??

Kommentar:
Hej Jenny! Och tack för ditt inlägg i min Gästbok!
Jag rekommenderar att du bokar en privatsittning med något medium i förhoppning om att personen som besöker er familj ska ge sig till känna den vägen. (Jag har ingen möjlighet att arbeta via internet.)

Det är troligtvis åtminstone en person som har familjeband med någon av er, som besöker er, kanske på din mans sida. En person som är mån om och trivs hos er och tycker om att hjälpa till och vara med er och barnen. Personen är en ömsint person. Troligtvis har personen tyckt om att ta hand om sin familj och barn. Kanske tyckte personen även om att vara utomhus i natur eller trädgård medan h*n levde.

Titta gärna på era egna drömmar också. Våra vänner i Andevärlden har lättare att kommunicera med oss genom drömmarna. Och ofta får vi information och svar den vägen.

Lycka till!
Ljus & Kärlek
/Jenny

Fredag 10.10.2008 17:13:53

Namn: Brittis
E-post: Yoshigirl@koping .net

Beskjed:
Jag har motat bort andar men nu börjar dom härja värre. Skriver 666 på min dator och bläddrar i min bibel. Vad ska jag göra. Har aldrig varit rädd men nu stack jag hemifrån.

Kommentar:
Hej!
Om du fortfarande har besök från Andevärlden så ber jag dig att boka en privatsittning med något medium - i förhoppning om att din besökare ska "komma igenom" den vägen.

Du behöver inte vara rädd, tvärtom! Det finns inget att vara rädd för. Men ibland är våra vänner så angelägna att få kontakt med oss att de inte slutar upp med sina "uppmärksamhets-försök " förrän de fått en kommunikation med oss.
Så om du inte har fått det lugnare vid det här laget, sök upp ett medium som kanske kan hjälpa dig.

Lycka till!
Ljus & Kärlek!
/Jenny

Onsdag 01.10.2008 14:14:28

Namn: madeleine
E-post: vardtjej@hotmail .com

Beskjed:
hej
undrar varför ingen svarar när man ringer till dig.jag spådde mig i sommras och det stämmde jätte bra,sen ville min svägerska spå sig och jag gav henne ditt nr men inget svar,jag har också förskt att ringa då jag vill ha svar på några frågor men jag får inte heller nått svar
varför?

Mandag 15.09.2008 11:08:00

Namn: Mia Brandström
E-post: mia.brandstrom@l okaldelen.se

Beskjed:
Hej jag var hos ett medium för 4 år sedan som heter Alexandra, Tror hon fanns i Upplands Väsby,,snälla hjälp mig att hitta henne, Jag har inte lyckats ...
Mia

Fredag 29.08.2008 16:25:43

Namn: Kattakina
E-post: boakatta@hotmail .com

Beskjed:
jag bara undrar..den som står en väldigt nära och vet att det är dags att ta adjö,han vet att han dör,kan han då sända mej en uggla som sitter mitt på vägen då jag alldeles innan bara tänkt,av någon underlig anledning att jag måste sakta in ifall det sitter nåt på vägen..?Dagen efter får jag beskedet att min käre kusin är död..Kan det vara så?Ett flertal gånger efter det så har jag sett ugglor,och då direkt fått minnesglimtar av honom..han lämnade oss i ensamhet,och jag saknar honom så och vill veta om någon varit med om samma eller vet..?D:

Mandag 11.08.2008 16:59:31

Namn: Ingela
E-post: zetter3@spray.se

Beskjed:
Hej skulle vilja ha adress till medium i Stockholm med omnejd/Ingela:)

Torsdag 07.08.2008 12:14:45

Namn: tom

Beskjed:
jag tror med på sånt för de var sånna vårat gammla hus det var läskigtD:

Tirsdag 22.07.2008 12:01:02

Namn: Anette

Beskjed:
Hejsan!
Jag ville bara berätta att jag har haft kontakt med en väldigt duktig häxa på Häxriket.se som guidade mig rätt. Där finns flera häxor som kan få livet att se lättare ut med rätt guidning. Besök gärna deras hemsida. Dom startar även en grundkurs i tarotläggning den 28/7. Jag ska gå den, kom du med.

Fredag 11.07.2008 18:41:49

Namn: Ande i en kropp
E-post: nicetoknow@mail. com

Beskjed:
Undrar vem det va som knackade på dörrposten in te rummet härom natten
:-)


Inte första gången ja märkt av sånt där, dock osäker på vem det är även om jag tror jag vet. Kanske visar sig vem det är vad det lider. Kan juh va lite olika förståss, kanske D:


Intressant är det ändå :D

Onsdag 02.07.2008 14:59:27

Namn: Kicki
E-post: la_roccas@hotmai l.com

Beskjed:
Min son tog sitt liv 16 mars i år. Som han gjorde det förföljer mig. Varför...förföljer mig..fast jag vet en hel del. Just nu vet jag att sorgen har mig i sitt grepp. Men jag förstår inte...Har en massa skuld.....Känner mig otillräcklig...Jag fanns inte. Han hade flyttat hemifrån...sedan 7 år...hade en trasig själ.....en sambo som inte såg ville inte se...Jag som inte såg...Men hur skulle jag kunna????? Allt är ett enda virrvarr...mår så fruktansvärt dåligt...min mage värker...har ont överallt...sur..aggres siv...lyssnar inte....gråter...försö ker förstå...Vill bara hålla honom i min famn....säga som jag sa dagen innan detta hände...MEN VARFÖR HJÄLPTE DET INTE????? Jag har förlorat min son....Vad tänkte han på??????? Inte på mig...jag är misslyckad....både som person och som mamma till honom....Hur skall jag stå ut?????? Hjälp mig......

Fredag 27.06.2008 13:53:09

Namn: Emily
E-post: emily980@live.co m

Beskjed:
Hej!När jag var 8år dog min älskade farfar men han kom till mig i sömnen och jag vill följa med honom men han sa nej de är inte dags för dig än och jag gick genom dörr och sa vänta på mig farfar, efter några år då jag var 16år kom farfar tillsammans med min farbror som hade gått bort då och de pratade med mig och jag vill följa med de men de lätt mig inte och samma här jag gick genom dörrar.. När jag var 21år så var jag med barn och en bekant han var bara 17år han dog men han kom till mig i sömnen och hade två helgon vi tror på och sa jag önskade att jag fick se ditt barn innan jag dog men jag har de bra här..Sen fick jag spädbarn död en liten flicka som dog i min magen sorg har inte gått bort än hon kom till mig som ängel i sömnen och sa mamma var inte orolig jag har de bra här och killen som dog han var 17år av cancer kom igen med två helgon och sa jag ska ta hand om din flicka var inte orolig..Jag vill ha svar om jag kan se min morfar som har gått år 2006,Farfar,min flicka,farmor,Farbror och killen hur ska jag göra?Mvh Emily

Tirsdag 24.06.2008 17:50:09

Namn: nadja
E-post: woman.sthlm08@ho tmail.com

Beskjed:
hejj måste få fråga vet iinte omdet e du men jag skulle skicka nå länkar en de går inte?:(

Kommentar:
Hej Nadja!
Jag har försökt att skicka länkarna till dig, men jag får tillbaka ett felmeddelande varje gång - det tycks vara nå't fel med din epostadress.
Hör gärna av dig igen om du vet att epostadressen fungerar, så provar jag att skicka dem till dig igen.
Ha det så gott!
/Jenny

Mandag 23.06.2008 21:01:06

Namn: jocke

Beskjed:
andar fins inte:nono:

Mandag 16.06.2008 11:39:10

Namn: Kerstin
E-post: kerras72@hotmail .com

Beskjed:
Hej


Min syster var på storseans i helgen på Gotland, där fick hon kontakt med vår farmor, de dök upp två namn markus eller mats sa hon, men min syster visste ej vilka det var, Men när hon sa detta till mig så sa jag att min dotters kille hette ju Markus han gick bort för ca 3 mån sedan, kan det vara hans namn som kom fram,att han vill få kontakt med oss, han var en i familjen hos oss, vi söker även kontakt för privatsittning i närheten av skövde, ps marcus var bara 18 år, min dotter är 17 år, de känns hemsk att detta ska hända, hoppas på svar..mvh kerstin

Kommentar:
Hej Kerstin!
Ja, det verkar högst troligt att Marcus har lämnat en hälsning till din dotter och er alla genom er farmors besök på storseansen! Det kan också vara så, att hon förmedlat en hälsning trots att han inte fanns där just då. Men det troligaste är att han fanns med där - dels för att visa på att han finns och skicka en hälsning, dels för att ni ska kunna känna att han gått hela vägen in i Ljuset.

Söker vi själva inte upp ett medium så kan våra anhöriga som gått över till Andevärlden försöka nå oss genom att kontakta någon som vi har runtomkring oss och som söker sig till ett medium. Det är mycket vanligt.
Så jag rekommenderar att ni söker ett medium för att försöka få en kontakt och hälsning förmedlad.

Våra anhöriga håller sig nära oss väldigt mycket i början - för att hjälpa oss i vår sorg. Så jag vill gärna att ni försöker ha den tilliten till Livet, att Marcus finns i er närhet.

Och jag hoppas att ni och kanske särskilt er dotter kommer att kunna känna den inre vissheten om att Marcus faktiskt finns kvar hos oss - om än i annan form än tidigare. Och finna tröst i det! Tala gärna med honom - om allt, precis som ni gjorde medan han levde i fysisk form.

Stort Lycka Till!
/Jenny

Torsdag 12.06.2008 22:08:35

Namn: Susanne Dahlström
E-post: susannedahlstrom @passagen.se

Beskjed:
Hej !
Min mor gick hastigt bort i sömnen den 25 maj i år, nu har min hund oförklarligt börjat morra mot ett tomt hörn samt att det luktar illa på vissa platser i huset. Lukten påminner om avföring/gammalt blomvatten. Tror du att det har något med min mor att göra ?
Tacksam för lite vägledning !


Kommentar:
Hej Susanne!
Jag beklagar sorgen över att din mor gått över till Andra sidan! Jag hoppas, dock, att du kommer kunna känna att hon fortfarande finns kvar även om det är i en "annan form" än tidigare. Det viktigaste för dig nu är dock att du låter sorgen jobba i dig, att du inte kväver sorgen. Sorgeprocessen är en Helande process.
Det är ofta så, att de som går över till andra sidan ofta besöker oss en tid efter deras bortgång. Dels för att de vill hjälpa oss i vårt sorgearbete och för att få oss att känna att de finns hos oss fortfarande, dels för att vår sorg "drar dem till oss". Vår kommunikation med nära och kära är en telepatisk kommunikation - och för djur är detta ett helt naturligt sätt att kommunicera. Det är det för oss människor också men sorlet av våra tankar och också HUR vi tänker om döden, "överröstar" den telepatiska kommunikationen så, att vi ibland inte uppfattar den på ett medvetet plan. Din hund uppfattar helt säkert din mors besök hos dig. Så nästa gång du eller din hund förnimmer någonting utgå ifrån att det är din mor eller någon annan anhörig som vill hjälpa dig i din sorg och tala till henne som om hon fanns där i fysisk form. Tala med henne om din sorg men även om allt annat, precis som ni gjorde medan hon levde i vår dimension. Var sedan uppmärksam på vad du "får till dig" i form av ord eller visioner eller dina drömmar. För Andevärlden är det lättast att kommunicera med oss genom våra drömmar, eftersom vi då inte är så upptagna med alla våra tankar och "störningar" från allt omkring oss.
Lukten som du förnimmer kan också vara ett sätt för din mamma att visa dig att hon finns där. fundera lite över varför hon i så fall valt att låta dig känna den lukten.

Som sagt, jag hoppas du kommer att känna tillit till att din mor finns kvar runtomkring dig och att du fortfarande kan tala med henne!
Och låt din sorgeprocess få utrymme i dig!
Bejaka Livet - i alla former!
/Jenny

Onsdag 11.06.2008 19:56:51

Namn: jimmy//mikkis
E-post: proffs_flisan@ho tmail.com

Beskjed:
hej min kompis mikkis kan se andar o på en skol dag såg hon 20 stycken 1 var min gammel morfar en var min gammel mormor o en var min mormors katt o massor med andra som ett litet barn såg hon medD:

Kommentar:
Hej!
Det verkar vara så att din kompis Mikkis har en ganska väl utvecklad medialitet. Och jag är säker på att hon - och du - också är intresserade av medialitet och andlighet. Kanske ska hon eller ni gå en medial utvecklingsutbildning längre fram - det hjäper en att känna tillit och "veta" när man har andekontakt och inte.
Alla har vi den "mediala kommunikations-förmåga n" från födseln, det är inte en "gåva" för vissa utvalda som många människor hävdar. Omständigheter för hur våra liv ser ut är avgörande för hur vi utvecklar och bejakar dessa naturliga förmågor.
Lycka till med er kommunikation! Oavsett i vilken form. :-) Jag säger alltid: Kärleken är den Ultimata Kommunikationen!
Glad sommar på er!
/Jenny

Tirsdag 03.06.2008 11:09:51

Namn: Elenor

Beskjed:
Hej, det är så att jag har andar/spöken i våran lägenhet. Man hör konstiga ljud, någon som ropar mitt namn tystare och tystare, m.m.


D: D :Kan du säga om det är andar/spöken, och på vilket sätt jag blir av med dem?? tacksam för svar!!


/Elenor

Kommentar:
Hej Elenor!
En del av det du upplever i er lägenhet hör troligtvis till kontakter med Andevärlden - men dock inte alla.

Upplever du att du blir störd av andar, så börja med att bekräfta att du "hör" dem och be dem sedan att ta det lugnare eller lämna dig ifred. Men jag rekommenderar dig att du bokar en konsultation med ett medium för du har troligtvis någon som vill lämna en hälsning eller budskap till dig. När de från Andevärlden fått "göra sig hörda" brukar det bli lugnare. (Jag får inte känslan av att det är någon som behöver hjälp att gå över till Ljuset.)

Tack för att du tittat in på min sida!
Och ha en riktigt skön sommar!
/Jenny


Onsdag 28.05.2008 12:21:59

Namn: sara

Beskjed:
hej Jenny! Har en minne från när jag var liten (ung 5 tror jag) av att jag tittade upp på natthimlen och såg 2 st änglar (typ bokmärkesänglar) Det är ett klart och tydligt minne som jag inte kank förklara, har tänkt att jag inbillade mig men jag såg dem länge (kändes det som) Undrar bara lite vad du tror, kan det ha varit någit verkligt eller visar sig inte änglar etc så..? :love11: :love11:


Tack för en intreessant sida! /sara

Kommentar:
Hej Sara!
De från Andevärlden - oavsett det rör sig om nära och kära som gått över till den sidan eller om det rör sig om Guider eller Änglar osv - visar sig för oss på det sätt som vi kan ta emot dem/är mogna för att ta emot dem. Och vi tolkar det vi förnimmer (ser eller hör) grundat på vår "förståelse" av det och grundat på våra inre behov. Vissa människor upplever t ex ljusgestalter, indianer, häxor, "vanliga" människor osv vid dessa slags kontakter. Allteftersom vi utvecklas andligen förändras också hur vi förnimmer/upplever dessa kontakter.
Ur ett barns perspektiv är det alltså väldigt logiskt att Andeväsen visar sig i form av Änglar och att barnet tolkar det som Änglar.

Så - jag säger så här, det kan mycket väl vara så att din Andliga upplevelse som litet barn var en kontakt med Andevärlden. Och jag håller det för troligt också att det är så! Visst kan barnets behov göra att barnet "inbillar" sig - men det låter inte och känns inte relevant här. Också eftersom upplevelsen finns kvar i dig såpass tydligt.
Att upplevelsen är "äkta" råder det inget tvivel om - alla våra upplevelser är äkta! Oavsett vad som ligger bakom upplevelserna. Även en "inbillad" upplevelse är äkta.

En fråga att fundera på: Varifrån kommer fantasi och inbillning - varifrån kommer våra tankar, drömmar, fantasier...?
:-)

Bejaka dina upplevelser! Håll "dörren" öppen för att det kan vara så som du tolkar det och håll "dörren" öppen för att det inte är riktigt så - på så sätt kommer din erfarenhet av upplevelserna göra att du till slut VET i ditt inre "vad" de är!

Tack för att du tittat in på min sida!
Och ha en riktigt skön sommar!
/Jenny

Fredag 23.05.2008 15:52:39

Namn: Lena Tinnler
E-post: lena.tinnler@hab o.net

Beskjed:
Min älskade mamma dpog för två och en halv månad sen. Det känns så tomt och ledsamt att hon är borta. Hade kontakt med henne varje dag. Vi älskade varandra mycket. Vart tog hon vägen. Vad har hänt)

Kommentar:
Hej Lena!
Jag beklagar din sorg över att din älskade mor har gått över till Andevärlden!
Jag hoppas, dock, att du så småningom i ditt inre kommer att känna en visshet över att hon fortfarande finns kvar, om än i en annan "form".
Din mor finns nu i en annan dimension där hon fortsätter att utvecklas som AndeSjäl. Med all säkerhet finns hon med dig väldigt mycket nu och försöker hjälpa och stötta dig i din sorg.
Jag föreslår att, när du känner dig redo, du uppsöker ett medium som kan försöka förmedla en hälsning till dig från Andevärlden. Det är, dock, de i Andevärlden som avgör om och vem du får "kontakt" med. De avgör vilket budskap/hälsning som du behöver just då, inte mediet. Däremot så finns det stora chanser att du får en hälsning förmedlad från din mamma eftersom hon gått över såpass nyligen och det finns sörjande anhöriga kvar i vår dimension.
Låt din sorg få det utlopp den behöver - det är en del av din helande-process.
Tala med din mamma, hon hör dig. Hon och andra i Andevärlden hjälper dig i din sorg.
Ljus och Kärlek till dig!
/Jenny