Var Ande Nu!

Från Ande till Ande

Dela gärna med dig av dina tankar, åsikter och erfarenheter i denna AndeBok.

(Jag har tyvärr ingen möjlighet att ge mediala konsultationer eller spådomar i denna AndeBok - för personliga frågor av det slaget eller privatseanser är du välkommen att boka en privatkonsultation eller ringa på mitt betalnummer.)

VarAnde
NärVarAnde
Var Ande Nu!

www.VarAnde.Nu
www.jennymedium.se

Namn:
E-post:

Beskjed:
«Forrige 1 [ 2 ] 3 4 5 6 Neste»

Lørdag 13.06.2009 22:29:57

Namn: Emily
E-post: emily_8079@hotma il.com

Beskjed:
Hej!När jag var 8år dog min älskade farfar men han kom till mig i sömnen och jag vill följa med honom men han sa nej de är inte dags för dig än och jag gick genom dörr och sa vänta på mig farfar, efter några år då jag var 16år kom farfar tillsammans med min farbror som hade gått bort då och de pratade med mig och jag vill följa med de men de lätt mig inte och samma här jag gick genom dörrar.. När jag var 21år så var jag med barn och en bekant han var bara 17år han dog men han kom till mig i sömnen och hade två helgon vi tror på och sa jag önskade att jag fick se ditt barn innan jag dog men jag har de bra här..Sen fick jag spädbarn död en liten flicka som dog i min magen sorg har inte gått bort än hon kom till mig som ängel i sömnen och sa mamma var inte orolig jag har de bra här och killen som dog han var 17år av cancer kom igen med två helgon och sa jag ska ta hand om din flicka var inte orolig..Jag vill ha svar om jag kan se min morfar som har gått år 2006,Farfar,min flicka,farmor,Farbror och killen hur ska jag göra?Ps jag skriv förr fel email och hoppas få svar av dig snart! Jag tror att de finns andar eftersom jag känner krafter och att nån skugga kommer emot mig men vet ej om de nån jag känner som vill tala med mig därför hoppas jag att få svar av dig. Mvh Emily :D

Mandag 01.06.2009 04:18:28

Namn: Thomas
E-post: lunkan5@hotmail. com

Beskjed:
Har har haft besök av människor jag tyckt väldigt mycket om men som tyvärr gått bort i alldeloes för tidig ålder.

Mandag 27.04.2009 20:56:16

Namn: kikki
E-post: dost_21@hotmail. com

Beskjed:
hej
jag har också jobbigt förhållande kan du se vad som kommer att hända här fram över, jag vill inte bo med han men jag älskar honnom mycket,
kommer jag att ha en ny bil,hus och jobben vad det kommer att hända där.

Fredag 10.04.2009 14:37:00

Namn: Desmond
E-post: fundiaman@yahoo. com

Beskjed:
Jag undrar om jag kommer of vinna någon gång på lottery. Kan du se vart mitt förhållande börja ta vägen....det är så jobbigt nu...

Fredag 10.04.2009 14:09:27

Namn: Caroline Spirito
E-post: caro_spirito@liv e.se

Beskjed:
.Hello,


I am so facanated with you gift and I am open person. I know you got this gift from god.


I would like to know something. I am having a very difficult married life and just not happy with our situation. Can you see where this is leading to

Onsdag 25.03.2009 21:46:32

Namn: stefan
E-post: stefan_johansson _hbg@hotmail.com

Beskjed:
hej jag heter stefan ochjag undrar min mamma dog när jag var 10 månader gammal och jag känner att hon är vid mig vad kan detta bero på och är det hon som finns här tack för svar

Lørdag 07.03.2009 18:45:47

Namn: nenne
E-post: nenne00@hotmail. com

Beskjed:
Hej
Undrar om någon här har fått svar?
Jag provar iallafall.
Kan du se vart mitt förhållande börjar ta vägen..det är så jobbigt nu...
Kram/N

Torsdag 12.02.2009 16:11:14

Namn: Madeleine
E-post: Merma_92@hotmail l.com

Beskjed:
Hej! Hur kan man få kontakt med andar?? Mvh Madde:)

Mandag 19.01.2009 14:28:27

Namn: Lena

Beskjed:
Hej!
Det är nu 10 månader sen min mamma gick bort. Vi stod varandra oerhört nära och gjorde en massa kul saker tillsammans. Vi kunde prata om allt, och hade samma intresse. Vi skrattade åt samma saker. Hennnes humor och livsglädje var otrolig. När hon dog satt jag hos henne och höll henne i handen. Det sista hon sa till mig var att hon kände att nu är det nära och att hon älskade mig. Det konstiga är att efter att hon gått bort känner jag mig så ensam. Jag har min familj med mina barn och min man, ett arbete som jag älskar och många goda vänner. Jag är lyckligt lottad! Varför Jenny känner jag mig ensam trots att jag känner att jag har så många som tycker om mig och vill att jag skall vara med i gemenskapen? Kan sitta i en stor grupp av nära och kära men ändå vara den mest ensamma i världen. Saknar min mamma så mycket! Har Du något råd!
Har så mycket att vara tacksam för men och borde skämmas för att jag känner som jag gör. Har varit hos ett medium men fick inte någon kontakt med min mamma. Kan Du se henne eller hjälpa mig på något sätt?
Kram Lena

Søndag 18.01.2009 18:50:21

Namn: Putte
E-post: smektskita@hotma il.com

Beskjed:
Var är min batteriladdare till min nintendo-ds någonstans? tacksam för svar aight !

Tirsdag 13.01.2009 18:11:48

Namn: Florina
E-post: bukuroshja_nr1@h otmail.com

Beskjed:
hej,
jag har hemska sömn problem,inte nog med att jag har svårt att sova men när jag väl somnar drömmer jag nästan alltid att min pojkvän är otrogen o vaknar av att jag gråter jätte mycket,han vaknar också och blir nästan arg för det,vad kan detta bero på.??vill så gärna sova lungt på nätterna för jag jobbar hela dagarna långa. :*(

Søndag 11.01.2009 02:24:19

Namn: carina
E-post: ninacarina@live. se

Beskjed:
hej!miste mina föräldrar ganska tätt pappa 90 och mamma 94.o bpåde i lägenheten jag bor i nu och den jag hade tidigare så händer det konstiga saker.bla skramlar disken på diskstället,en kappa ramalde ner o galgen gungade länge efter.chokladpapper flög över bordet mm.sen drömmer jag också väldigt mycket om min mamma och framförallt när jag mår dåligt.vad kan allt detta bero på??? tacksam för svar mvh carina:)

Tirsdag 06.01.2009 20:54:40

Namn: carola
E-post: carolaodman@hotm ail.com

Beskjed:
Hej jenny. Jag misste båda mina föräldrar mycket hastigt på två år och tre månader. Båda var aldeles för unga. jag har märkt lustiga saker hemma bland annat fylldes tvättmaskinen med vatten trots att vattnet var avstängt och luckan helt öppen. Jag hoppas du kan hitta någon som kan medium i blekinge län. jag vill ha ett svar om det kanske var mamma eller pappa som var här. pappa dog oktober 05 och mamma december 08. tack jenny på förhandD:

Lørdag 06.12.2008 14:55:20

Namn: sari
E-post: sarivintimilla@m sn.com

Beskjed:
Hejsan och Tack jenny för all hjälp du gav mig under en väldig jobbig period i mitt liv. Det slog mig helt plötsligt efter ett samtal vi hade att mina jobbiga relationer inte bara beror på längtan efter kärlek från föräldrar, utan faktiskt går längre tillbaka ändå, i ett tidigare liv då rollerna kanske har varit ombytta, och därför är jag tillbaka i detta liv för att få den insikten. Nu har jag förstått att man inte ska grubbla så mycket över framtiden utan låta allt ske, precis som det är förutbestämt. I slutändan kanske man inte behöver en kärleksrelation för att känna kärlek och för att vara lycklig. Utan din hjälp hade jag nog inte kommit till den insikten. Tack snälla du!!!

Søndag 30.11.2008 14:51:46

Namn: caroline
E-post: leather.g@hotmai l.com

Beskjed:
Hej!
Jag har stark tro på andar,reinkarnation osv. Vill så gärna kunna få kontakt. Har haft perioder i livet som kommit och gått där jag mediterat, läst om spiritism m.m. Då har allting kännts så magiskt och jag har följt mitt hjärta o tyckt att allt har en mening. Nu är jag i en svacka igen, "den rätte känns ej bra fast han är så bra" har ingen livsgnista. Kan det vara ett tidigare liv som påverkar mig.. Kan du känna/se någonting om mig? Eller ge mig nåt bra tips som leder mig in på rätt väg igen.. Tack!D:

Lørdag 22.11.2008 14:10:54

Namn: malin

Beskjed:
hej ja strulade me en förra året o gillar denna perosn myket än men har nu det sista försökt lägga ner det för inget hädner o ej nån kontakt..men nu det sista ser ja namnet på den perosnen överallt är det nån mening me det eller bara jag som märket det mer va säger din känsla om oss


kram

Lørdag 22.11.2008 09:13:00

Namn: miza

Beskjed:
hur ser det ut för mig framöver om jobb får ja jobbet ja arbesträna just nu sen?

Torsdag 20.11.2008 12:48:12

Namn: Helene
E-post: helenelundstedtp oppel@hotmail.com

Beskjed:
jag undrar vad som komer att ske,knner mig lite vilsen just nuD: ä

Mandag 17.11.2008 13:44:37

Namn: lena

Beskjed:
Hej!
Har blivit mycket intresserad av andra sidan, efter det att min mamma gickbort i mars i år. Har också varit hos ett medium där jag upplevde att jag fick god vägledning och information. Jag har också börjat läsa mycket böcker med medial inriktning. Har dock en fråga. Finns det någon uppfattning om hur länge man befinner sig på andra sidan innan man reinkarneras igen. Kommer man att leva med sina nära och kära igen. Kommer man att vara sig lik i utseende, tankar och värderingar i nästa liv.


Kommentar:
Hej Lena!
Jag hoppas att du kommer att känna trösten i att din mamma faktiskt fortfarande finns med oss, om än i annan form än tidigare.

Betr reinkarnation - det är väldigt olika hur lång tid det tar innan det är dags för en själ att reinkarnera igen. Det beror alldeles på personens utveckling (både som inkarnerad och perioderna dessemellan) och dennes uppgifter.
Vissa kanske är såpass "färdiga" att de inte längre bör/vill inkarneras till en fysisk dimension och fortsätter därför att utvecklas i andra dimensioner.
Det som för oss verkar vara en lång tid, är dessutom egentligen bara ett ögonblick i det stora perspektivet.

Du kan dock känna dig trygg i att veta att de som vi haft nära och kärt runtomkring oss är själar som vi levt med, i någon form, i tidigare liv. Det betyder också att om de du har nära dig nu och du själv fortsätter att "återfödas" till vår jord så kommer ni absolut att mötas även i det/de kommande livet/liven! Kanske i annan konstellation dock, kanske blir din mamma din dotter, syster eller annat.
Du kommer även att träffa dem mellan dina inkarnationer.

Utse ende, tankar och värderingar kan komma att variera från liv till liv. Ditt fysiska jag och din själ är i ständig utveckling, och behöver möta olika utmaningar, och kan därför behöva födas in i nya slags liv. Allt beroende på vilka lärdomar man tagit med sig från föregående liv.
Din ANDE, däremot, är ditt sannaste och högsta jag - som är kopplad till den allra högsta Anden (alltet/Gud eller hur du vill benämna det) - och din Ande är fullkomlig och behöver alltså inte utvecklas. Själen är din "länk" mellan ditt fysiska jag och din Ande.

Du kan också räkna med, att de som du ganska omgående får en starkare
känsla för eller emot, när du träffar dem första gången, kan du räkna med att du känner sedan tidigare liv!

Jag hoppas detta ger dig lite infallsvinklar till dina funderingar!

Och, som sagt, jag hoppas att din sorg efter att din mor gått över till Andevärlden, så småningom övergår till en tröst och tillit till att hon faktiskt finns med dig även fortfarande!
Prata gärna med henne, högt eller i tanken, hon hör dig!

Varma hälsningar
/Jenny

Onsdag 12.11.2008 12:30:16

Namn: Linda
E-post: sheitana@hotmail .com

Beskjed:
Hej Jenny!


Tack för ditt snabba svar!
Jag bad faktiskt snällt denna ande att få låta mej få sova nu och märkte då att min katt kröp upp till min kudde och lade sej ovanför mitt huvud. Det hjälpte och vi båda somnade. Vill tillägga att min katt är på de 17e året och är väldigt fäst vid mej och vi har en mycke nära kommunikation med varandra. Jag har haft honom sedan han var 8 veckor gammal. Jag har en vuxen dotter som har en stark medial sida. Sen har jag 3 söner och den yngsta som är 6 år märker saker som han inte förstår men jag tror han även har en medial förmåga.


Jag har ett problem att lösa just nu och det verkar vara som du tror att någon vill kanske hjälpa och vägleda mej.


Ska vara mer lyhörd vad denne ande har att förmedla. Men det är jobbigt med flera nätter i rad :)


Tack igen :love1: