Velkommen til min gjestebok!

Jeg blir veldig glad for hyggelige hilsener, og legger du igjen e-post adressen din får du kanskje en hyggelig hilsen igjen:-)

Navn:
E-post:
Web:
Hjemsted:

Beskjed:
«Forrige 1 2 3 ... 15 16 [ 17 ]

Tirsdag 06.07.2004 21:09:56

Navn: Linda
E-post: linda_vs@hotmail .com
Web: http://home.no/lind av/kaker.html
Hjemsted: Sunnfjord

Beskjed:
Halloen Connie
Lenge sidan sist, men du er vel opptatt for fullt med party kan eg tenke meg ;) Synest du er kjempeflink med det du held på med!
Vi har vore på ferie denne helga, men no er vi heime og igang med huspåbygging og tredobbel bursdag til helga. Men etter det skal eg berre slappe av (så godt som mulig i eit påbyggande hus og med to aktive krabater i heimen), før høsten begynner med partyer igjen. Artig å ha party, men eg må innrømme at det er litt godt å ha eit par-tre veker fri også ;) Så er eg skikkelig klar for nye party til høsten :)
Ring gjerne ein kveld så eg får høyre korleis det går med deg :)

Mandag 05.07.2004 12:12:12

Navn: Wenke Høitomt
E-post: wh@lundeby.no

Beskjed:
Hei Connie!
Lenge siden sist!
Sitter og leker litt i lunsjen min og datt innom hjemmesiden din. Jammen har du lagt masse jobb i den! Hørte salget går strålende i år - så godt å høre, det har du fortjent! Håper alt står bra til med deg og dine. Lykke til videre! Jeg har det fint i ny jobb, og har faktisk bakt et par konfirmasjonskaker i sommer. Morsomt å friske opp gamle kunster..
MVH
Wenke

Torsdag 01.07.2004 16:05:50

Navn: Ann-Tove
E-post: ann2ve@hotmail.c om
Web: http://www.ringstad .info
Hjemsted: Fauske

Beskjed:
Hei! Her har jeg jammen funne meg ei favorittside :) har laget noen kaker med former og farger fra cacas, men det har blitt lite det siste året, nå fikk jeg masse inspirasjon så det kan hende det blir flere kaker nå :D