Gratis gjestebok
Meny
pil
pil
pil
pil
pil


Medlemmer:
Brukernavn:

Passord:
Gratis gjestebok hos nuFFe.net


En gjestebok er den perfekte måten å få tilbakemeldinger på. Som medlem av nuFFe.net har du muligheten til å opprette en egen gratis gjestebok.

Opprettelsen er meget enkel og man trenger minimum med kunnskaper for å tilpasse gjesteboken. Tjenesten er også lagt opp slik at den har litt mer å tilby også til mer avanserte brukere.

Ikke bare har du full kontroll over farger, tekst og andre finesser. Som bruker av nuffe.nets gjesteboktjeneste kan du også overføre innlegg fra en allerede eksisterendes gjestebok. Interressert i en gratis gjestebok? Les mer!

Er du allerede overbevist? I så fall, registrer deg.Opprettelsen:

Gratis gjestebok - opprettelse For å opprette en gratis gjestebok må du gå igjennom to steg. På den første siden skal du velge mal. På den andre siden skal du fylle inn innstillinger som overskrift, bakgrunnsfarge og liknede.

Det er lagt stor vekt på at det skal være lett å komme i gang med en ny gjestebok, og opprettelsen er derfor svært enkel og tar bare med de aller viktigste innstillingene.

Kontrollpanelet:

Gratis gjestebok - administrasjonen Etter opprettelsen kan du gå til kontrollpanelet for din gjestebok, eller gjestebokadministrasjonen som vi velger å kalle den. Her vil du ha mulighet for å gjøre større forandringer på gjestebokens utseende.

Kontrollpanelet er for enkelthetens skyld delt opp i flere kategorier. Du kan lese om dem under.
Generelt:

Her vil du kunne forandre på tekstinnstillingine (skrifttype osv), teksten som skal stå i gjesteboken, om smiletegn (smilies) skal være av/på samt flere ikke-synlige innstillinger som e-postvarsling og tidssperre. Denne kategorien inneholder de mest vesentlige innstillingene og de som ikke hører til i en egen kategori.
Utseende:

Denne kategorien styrer alt av utseende i gjesteboken. Her kan du bestemme bakgrunnsfargen, tekstfargen, fargen på tekstboksene osv. Det er mulighet for å bruke eget bakgrunnsbilde og eget bilde som skillelinje. Det er også flere alternativ til skillelinjer, blant annet bamser, cs-figurer, biler og liknede.

Om du har javascript aktivert (de fleste browsere har javascript på som standard) kan du velge farger fra et fargekart. Med andre ord slipper du å bruke andre programmer for å finne den rette fargen for deg.
Felter:

Her kan du enkelt forandre teksten på feltene i gjesteboken, samt merke av om de skal være påkrevd eller ikke. Du kan også velge hvor mange tegn hvert felt maksimalt kan innehold, samt velge hvordan feltet skal bli validert. Velger du for eksempel å validere feltet som en e-postadresse, blir brukeren tvunget til å skrive inn en valid (riktig) e-postadresse. Feltet vil også automatisk bli linket til som en e-postlink.
Overfør meldinger:

Denne geniale lille funksjonen lar deg overføre meldinger fra en allerede eksisterendes gjestebok. Tanken bak denne funksjonen er at du enkelt kan flytte over til nuffe.nets gjestebok, uten å miste de siste meldingene fra din allerede eksisterendes gjestebok.
Rediger/kommenter meldinger:

Her kan du slette, endre og kommentere innleggene i gjesteboken. Du vil også få tilgang til brukerens IP som kan være nyttig om du opplever misbruk.
Slett gjesteboken:

Om du ikke lengre har behov for tjenesten, kan du her slette gjesteboktjenesten din. Vær oppmerksom på at alle innleggene i boken vil gå tapt!

 Gratis gjestebok - registrer deg Registrer deg:

Ønsker du denne tjenesten eller en av de andre tjenesten som vi tilbyr her på nuFFe.net, er du velkommen som ny bruker.

Trykk her for å registrere deg som bruker på nuffe.net GRATIS!


Copyright © 2019 nuFFe.net, sidene er beskyttet av Åndsverksloven.